keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Kotimaista laatukäsityötä

Olen lähiaikoina ostanut tyttärelleni kahdelta blogisti-yrittäjältä vaatekappaleen ja todellista laatutyötä olen vastaanottanut. Ensimmäisenä olen ostanut tyttärelle ihanat aplikoidut Bambihousut, jotka olivat todella ihana yllätys ja tykätty 5-vuotislahja. Olen siis ollut todella tyytyväinen ostokseen ja ovat mukavat päällä kiristämättömän vyötärön ansiosta.

Tässä linkki valmistajan Pikkujekku-blogiin

Kuva meidän tytön päällä, valmistajan linkistä aplikaatio näkyy tarkemmin. 
Housut ovat kokoa 116cm.


Tänään saapui tämä seuraava ihanuus! Olin miettinyt mitä tyttärelle päälle päiväkodin valokuvaukseen ja törmäsin blogilistallani näihin ihaniin RocKing´sKidin mekkoihin. Oli vain kaksi päivää aikaa tilata äitiyslomalaiselta yrittäjältä ihania Koru -mekkoja/tunikoita. Lähetyksen saapuessa tyttären ensimmäinen reaktio oli, "se on VAALEANPUNAINEN!!!". Hänen lempivärinsä. Mekon on ommellut ja Korun sommitellut rocKing´sKidi:n Elisa.

Tässä otoksia mekko henkarilla ja viisivuotiaan päällä :) Mekko on kokoa 116cm.Uudella kameralla ..
.. saa ihan kivoja kuvia! Mallin yhteistyökykykin on plussaa ;)

5 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta palautteestasi! (erityisesti viimeinen käyttäjäkuva palkitsee! ilme on valloittavan tyytyväinen<3) saanko linkittää rocKing´sKidin fb-sivuille tämän postauksesi?

  VastaaPoista
 2. On kyllä tosi kiva mekko vaikka onkin vaalenapunainen :) Ja tuo viimeinen kuva on niin ihana! Ei tässä voi työpäivää murjottaen aloittaa kun tuon kuvan näki. Niin ja bambihousut on myös aivan valloittavat. Pitääkin käydä molemmissa blogeissa katsastamassa mitä hauskaa löytyy...

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) Aina on tosi ihanaa nähdä omia tekeleitään käyttäjänsä yllä. <3

  VastaaPoista
 4. Olkaa hyvät taidokkaat ompelijat! Ehdottomasti saa linkittää, Elisa! Johanna, nämä vaatteet ovat niin huolella tehtyjä, että näitä on ilo pitää. Tuo viimeinen kuva kyllä onnistui yli odotusten :)
  Suvi, olin todella tyytyväinen aplikaation huolelliseen työhön, kestää todella läheltä katsomista.

  VastaaPoista