keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Ompelutauon raju päätös

Nyt on ompelutauko viimein ohi! Pääsimme jouluksi muuttamaan uuteen taloomme ja sain ompelupöydän (entinen keittiön pöytä) itselleni käyttöön. Nyt kelpaa ommella, kun välineet ovat heti saatavilla eivätkä kenenkään tiellä!

Tässä kuvassa uusin ompelutarvikkeeni eli tuollainen ohjain isompien päärmeiden tekemiseen. Ihan vaan nappasin tämän jääkaapin ovesta ja avot! :) Pieni magneetti on liian pieni, ohjatakseen ja pysyäkseen paikoillaan. Tässä on tarpeeksi pitkää reunaa (korkeutta saisi olla hieman enemmänkin) ja kylliksi magneettia pitääkseen itsensä paikoillaan koneen metallirungossa. Ja onhan tuota ihan hauska katsellakin, ommellessa.
Halloweeninä sentään käväisin ompelukoneella, vuokrakaksiossamme, ompelemassa tämän viitan Superwomanille, joka oli lähdössä naamiaisiin! Mistä se osaskin tulla multa kysymään ompeluapua. Sama viitta varmaankin menee myös prinsessalle, koska se on liilaa satiinia :) Jättää vaan tuon naamion pois, ja laittaa jotain tyllihametta tilalle, hihi!Pientä korjausompelua lämmittelyksi vuoden alkuompeluihin ja sitten vaan ompelemaan eskarille uutta lempivaatetta, tunikaa. Turkoosi on nyt niiiiin IN hänellä ja tämä mintunvihreä velour myös läpäisi "seulan" pehmoisuudellaan ja värinsä puolesta. On muuten niin ihana päälläkin.


Mukavaa vuoden alkua kaikille!

niin tuo otsikointi ehkä oli aika liioittelua, mutta mulle tämä ompelutauon loppuminen oli raju ja ihana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti