lauantai 14. toukokuuta 2011

Sadepäivä = Ompelupäivä

Ihanan helppo hengittää, kun sade tiputtaa ilmasta kaiken siitepölyn. Tätä on odotettu!

Sadepäivässä on myös muuta mukavaa. Ei ole pakko ulkoilla, joten ompelukone saa suosilla surrata :) Jälkikasvukin viihtyi monta tuntia muovailuvahojensa parissa.

Uudet tilkkuiluvälineet ovat olleet ahkerassa käytössä ja kaikki tilkut tulevaa peittoa varten on jo leikattu. Peitto tulee mahdollisesti myyntiin, kun peittoja on jo kertynyt liiaksi. Tässä kuva leikatuista tilkuista. Sujuu tosi vikkelään, kun on mahdollista leikata monta kerrosta kerralla.


Tilkkujen leikkaamisen lisäksi pääsin surauttamaan tämän tilausmekon. Tätä kangasta (käyttämätön kirpputorilöytö) oli oikein ilo ommella. Tarpeeksi napakkaa, mutta samalla miellyttävän ohutta. Tuntuisi olevan aika lailla helppohoitoista kangasta. Tämä on malliltaan samanlainen kuin pupumekko.

Kokoa mekolla on 92+ eli yläosa sama kuin 92, mutta helmaan on lisätty pari senttiä lisää. Kuvassa  mekko on 104-kokoisella tytöllä.

1 kommentti:

  1. Mekko on aivan ihana. Napitkin näyttävät olevan juuri oikein väriset. Nyt odottelen innolla tilkkupeiton valmistumista, että kuinka upea siitä tulee :)

    VastaaPoista