sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Sitruunamekko ja leivoslaukku

Nyt pläjähtää sellainen keväinen mekko, että oksat pois. Tämä mekko sitruunoineen huutaa sekä pääsiäistä että vappua! Kangas löytyi jälleen kirppikseltä ja napit oli jo omasta takaa.

Malli on runsashelmainen ja aika leveä, mutta rusetilla vyötärön saa söpösti koottua kapeammaksi.


Helmakäänne on leveä, kymmenen sentin päässä oleva pussisauma (?) piilottaa kankaan reunan.


Tänään menemme tällä setillä synttäreille :)Synttärisankari on 3-vuotias tyttö jolle toivottiin lahjaksi laukkua. Kauan mietin, millaisen tekisin, kunnes lomamatkalla Riikassa törmäsin leivoslaukkuihin. Oma versioni on tällainen pelkistetty versio, jossa ei ole niin paljon osia kuin alkuperäisessä.


Laukussa ei ole oikeastaan erillistä vuoria vaan tukihuopa toimii laukun vuorina. Toivottavasti pikkuprinsessa huolii leikkeihinsä.


Koittakaa kestää blogitaustojen vaihtelut, kun kokeilen uusia vaihtoehtoja. Gadget-taustaa haluaisin yksiväriseksi, mutta ei taida Blogger siihen taipua. Onko jollain vinkkejä?

4 kommenttia:

 1. Kivan raikas mekko ja kiva laukku!
  Olen kyl noteerannut sun tilkkupeittohaasten, täs on vaan kaikkea muuta ompelua ollut. suurinosa tilkuista kuitenkin jo leikattu :D

  VastaaPoista
 2. Hienoa Sani! Innolla odotan tuloksia. Tilkut on niin ihania. Kiitos että käyt kommentoimassa.

  VastaaPoista
 3. Mekko on ihana ja laukku suloinen. Löytyi näköjään sen verran sitä omaa aikaa että sait tehtyä :) Mahtavaa!

  VastaaPoista
 4. Joo, onneksi mummi otti pikkuisen yökylään. Kävi kyllä aika hassusti perjantaina, kun piti tehdä kaavoja. Menin jo PUOLI YHDEKSÄLTÄ nukkumaan! :) Mut sit oli virtaa tehdä kaavat ja mekko lauantaina :)

  VastaaPoista