perjantai 4. helmikuuta 2011

Viikon surautukset, pientä ja nopeaa

Perjantain kunniaksi ajattelin laittaa kaikki viikon ompelut samaan pakettiin. Toisin sanoen, en ole ehtinyt kirjoittamaan tekstiä aiemmin... :)

Sain ihanalta työkaveriltani kasan vetoketjuja ja muita ompelutarvikkeita ja halusin kiittää häntä, joten ompelin hänelle tällaisen pikkupussukan. Kyseessähän on siis keväisen tilkkupeiton yksi kangas. Ja vetskari täten palautui antajalleen :)

Keskiviikkona kävin (jälleen) kirppiksellä saaliina villapaita, jota olen jo jonkin aikaa etsinyt. Miesten sileä melko ohut täysvillainen pusero, josta saisin hyvin 110 cm villahousut. Ja miten helposti se kävikään!
Tässä ennen (nuppineuloilla tehdyt housujen ääriviivat) ja jälkeen kuvat:Yhdessä kuvassa näkyy, miten hyödynsin vaatteessa olevan tuoteselosteen. Alimmassa kuvassa näkyy neuleen kuviointi ja oikeampi väri.

Kuvassa myös Rosamatildalta tilattu kokolappu. Siellä on muuten nopea palvelu. Kaikkea muutakin kivaa siellä oli, mutta nämä kokolaput olivat erityisen edullisia, varsinkin sellaiselle, joka ei tarvitse heti satoja lappuja :)
Jadelmina-laput on tilattu ruotsista http://www.minanamnband.se/.

Tänään ompelin vielä kauan suunnittelemani työn, eli miniläppärilaukun pupukankaasta. Tässä vuorikankaana sama kangas kuin pupulaukussa. Väliin tuli ohut vanu suojaamaan läppäriä. Suunnitteilla on vielä pieni pussukka oheistarvikkeille.Ihanaa viikonloppua kaikille!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti